Appartementen Scheldezicht

Bent u zoekende naar een vakantie verblijf? Dan is misschien een appartement van strandpaviljoen scheldezicht een goed idee. Deze appartementen zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien en liggen in de Joossesweg op het zuiderstrand appartementen complex waar u heel het jaar door kunt genieten direct aan de duinen!

Voor meer informatie of voor de beschikbaarheid van een van de appartementen kijk dan op onze verhuur web-site en boek online, of volg ons op Facebook voor de laatste aanbiedingen. 

www.joossesweg-appartement.nl 

Klik hier voor beschikbaarheid en online boeken van Duinweg 112.

Klik hier voor beschikbaarheid en online boeken van Duinweg 91.

- Klik hier voor beschikbaarheid en online boeken van Duinweg 93.

- Klik hier voor beschikbaarheid en online boek van Vikingpark 22.

Campings en accommodaties

Caravancamping "Westkapelle"

Camping gelegen in de Joossesweg +/- 100 meter van het strand en 400 meter van een bushalte. De camping heeft een speeltuin, een speelveld en een hal met o.a. biljart en tafeltennistafel. Zie voor meer informatie www.caravancampingwestkapelle.nl of bel 0118-571238.

Camping "'t Hoekje"

Een camping zó dicht gelegen bij de duinen en het strand, dat moet wel genieten zijn. Op de goed onderhouden terreinen van camping 't Hoekje kunt u comfortabel kamperen. Tevens zijn er enkele zomerhuisjes en chalets te huur.

Voor meer informatie www.camping-hoekje.nl.

Camping 't Hoekje
Joossesweg 2
4361 KA Westkapelle
tel: 0118-571798
fax: 0118-570520

Camping "Zuiderduin"

Camping gelegen in de Joossesweg naast caravancamping "Westkapelle. De camping heeft een hengelsportwinkel en een speeltuin. En heeft plaats voor ook toercaravans en verhuurd ook caravans.

Voor meer informatie www.campingzuiderduin.nl of bel 0118-571560.

Camping "Kreekebos"

Deze camping is ook gelegen in de Joossesweg en is de eerste camping aan de rechter kant. Deze camping heeft alleen plaatsen voor Campers en toercavavans en tenten en heeft een kinder speelplaats.

Voor meer informatie www.campingkreekebos.nl.

Vakantieappartementen Zuiderstrand

Met een vakantieappartement aan de Zeeuwse Riviera heeft u een goede keus gemaakt. De appartementen liggen in het uiterst westelijke puntje van Walcheren, aan de voet van de duinen van de Noordzee. De compleet ingerichte appartementen hebben centrale verwarming en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis het verwarmde zwem- en kinderbad gebruiken. Op het park is een tennisbaan aanwezig die u kunt huren.

Voor meer informatie www.appzuiderstrand.nl of bel 0118-562614.

Camping "Het Hoge Licht"

Camping Het Hoge Licht is een in 2009 nieuw aangelegde camping, gelegen aan de Joossesweg, tussen Westkapelle en Zoutelande, op loopafstand van het strand.

Een ideale uitvalsbasis dus, voor niet alleen een lekker luie strandvakantie, maar ook voor bijvoorbeeld een actieve fietsvakantie, wandelvakantie of skeelervakantie.

Camping Het Hoge Licht heeft een ruime opzet, met een oppervlakte van circa 7 hectare. Er zijn 230 standplaatsen gerealiseerd; 170 jaar- en seizoenplaatsen, en 50 toeristische kampeerplaatsen. Camping Het Hoge Licht staat voor kwaliteit zonder al te veel poespas, en dat is te zien! Alle plaatsen zijn ruim en beschikken over alle hedendaagse aansluitingen. Ook het sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Of je nu een vaste jaarplaats, seizoenplaats, kampeerplaats of een chalet wilt huren: je vindt het hier!!

Voor meer informatie www.campinghethogelicht.nl of info@campinghethogelicht.nl.