Evenementen

In het hoogseizoen, voornamelijk in de zomermaanden, organiseren wij verschillende evenementen voor onze gasten. Dit zijn een aantal voorbeelden van onze evenementen: mosselavond, cocktailavond en livemuziek. Volg ons op Instagram en op Facebook om op de hoogte gehouden te worden over alle evenementen op ons paviljoen.

Mosselavond

In het mosselseizoen is iedere donderdag avond mosselavond. Dit houdt in dat dat u naast onze standaard bereidingswijze de keuze heeft uit twee andere bereidingswijzen. Vanaf 17:00 uur

Cocktailavond

In de zomervakantie is het iedere vrijdagavond is bij ons cocktailavond. Wij hebben een speciale cocktailkaart samengesteld, zodat u kunt genieten van de lekkerste cocktails. We zetten ook een lekkere zomerse playlist op. Wat wil je nog meer?

Live Muziek

In de zomervakantie verzorgen wij ook live muziek op het terras. 

Zondag 16 juli - Mario Criales in combinatie met een Spaanse avond

Vrijdag 21 juli - Saxofonist Philip Stobbelaar met Ibiza lounge muziek 

Donderdag 3 augustus - Mario Criales in combinatie met een Spaanse avond

Dinsdag 8 augustus - Saxofonist Philip Stobbelaar met Ibiza lounge muziek 

 

Feesten en partijen

Wij hebben de keuze gemaakt om in het hoogseizoen iedere dag open te zijn voor onze gasten. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om in het hoogseizoen een deel van het paviljoen of het gehele paviljoen af te huren. In het hoogseizoen zijn jullie in overleg wel van harte welkom om met een kleine groep te komen dineren.

In het laagseizoen (van oktober t/m maart) is het dus wel mogelijk om bij ons een besloten feest te houden of een activiteit te organiseren. Interesse om ook iets bij ons te organiseren? Stuur dan een e-mail naar mailto:info@strandpaviljoenscheldezicht.nl en wij geven u met plezier meer informatie.

Feesten en partijen